header_img
  • Български
  • English
Home News Products Презентация на ERP система

Презентация на ERP система

The site is under construction. There is no translation of this article. Please try again later.

ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В РАБОТНА СРЕЩА

Уважаеми мениджъри,

Обръщамe се към Вас с предложение, което е свързано с кандидатстването на ръководената от Вас фирма по ОП „Конкурентноспособност”, процедура „Покриване на международно признати стандарти и въвеждане на системи за управление в предприятията”.

Предлагаме Ви работна среща, на която ще представим възможностите на ERP система „Скиптър(i)“ за покриване на бизнес процесите и изграждане на гъвкави бизнес модели.  Ще Ви запознаем с изградени вече бизнес модели. В случай че решите да споделите с нас Вашите идеи и изискванията си към ERP системата, бихме могли да обсъдим заедно тяхното покриване.  

Фирма АДА-СОФТ е надежден партньор, с  утвърдени позиции на пазара.  Предлагаме софтуер с високо качество и услуги, свързани с проучване и изграждане на модели за автоматизиране на бизнес процесите. Персоналът ни притежава висока квалификация и професионализъм. Успешното и качествено внедряване на софтуера изисква високи познания освен за самия софтуер, така и за приложимата нормативна база и работен процес на потребителя. Смеем да твърдим, че ние успешно покриваме всички тези изисквания. Ние сме на българския пазар вече 19 години. Автоматизирали сме голям брой предприятия, проучили сме множество бизнес процеси.

Предлаганият от нас български софтуер е с цена, съответстваща на местните икономически условия и с оптимално решение относно цена-възможности-ползи. Готовите решения, предлагани на пазара с изключително ниски цени, не биха могли да покрият спецификите, които съществуват във Вашето предприятие. Не бива да се забравя основният фактор за успешната работа на ERP системата в процеса на оптимизиране на бизнес процесите, а именно качеството на извършените консултантски услуги.

ERP система „Скиптър(i)“, с която предлагаме да се запознаете, притежава качеството за максимална адаптация към индивидуалните изисквания на всеки потребител. Тя е бизнес платформа, чийто иновативен подход при проследяване и обхващане на процесите може да съперничи с най-добрите световни решения на пазара за софтуер. Процесът на проучване на бизнес процесите, съществуващи и бъдещи, и изграждане на индивидуален модел е особено важен за успешното функциониране на системата впоследствие. След приемане на проекта от Ваша страна, следва неговото изпълнение и внедряване в сроковете, договорени с Вас.

Ще се радваме да бъдете наши гости. Работната среща ще се проведе на 21 юни 2012 г. от 14 часа в Голяма зала на „Институт на дипломираните експерт счетоводители“, намираща се на  адрес: гр. София, ул. Искър 22, ет.2

За  участие в работната среща е необходимо да направите заявка  за брой участници на адрес: о This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it или на телефон: 02/ 9744350. Заявки се приемат до 12 юни 2012 год.

                                     С уважение:  Управител АДА-СОФТ, Елеонора Билбилева

 
About Us

Corporate Profile
Ethical Code
GDPR Policy
Quality Control Policy
Complaints and Recommendations
Recommendations
Certificates
In the Press

Contacts

Sofia Office
Poligona, bl.43, ent.1-Offices, Office 5
Sofia 1750, Bulgaria
+359 886 299 300
office@ada-soft.bg

Pazardzhik Office
13 Georgi Benkovski Blvd.
Pazardzhik 4400, Bulgaria
+359 34 44 27 65
office-pz@ada-soft.bg

London Office
152 - 160 City Road, Kemp House 
London EC1V 2NX, UK
+44 207 175 2200
office-uk@ada-soft.bg